Materiaal: 0,3 ballpoint pen op papier. 28,8 x 19,6 cm. Prijs: 100 euro.

Materiaal: 0,3 ballpoint pen op papier. 50 x 70 cm. Prijs: 700 euro.

I Wanted To Feel Pretty

I Wanted To Feel Pretty is een reeks van 9 tekeningen (pen op papier 28,8×19,6cm). De reeks geeft telkens een andere identiteit weer dat te lezen is tussen de gedrappeerde kledingstukken van een ontdane huid. Het is de kleding die we gebruiken om ons goed te kunnen voelen in onszelf. Het is de identificatie van een eigen lichaam dat we nauw met ons meedragen. De reeks begon als een doodgewone katerdag waarin ik me had uitgedost in mijn mooiste lingerie setje, omdat ik me mooi wou voelen, niet om mooi gevonden te worden door iemand anders dan mijn eigen spiegelbeeld. Op het eerste zicht lijkt het niet meer dan een vuile was, maar het is het ondergoed dat ons juist dagelijks kan helpen nestelen in onze eigen huid.